تعديل

الثلاثاء، 3 نوفمبر 2015

لو عندك فراخ مطبوخة ومحدش اكلها اوعى ترميها


تعالى استفيدى بالفراخ اللى الكل غضبان عليها ومحدش راضي ياكلها
اوعى ترميها
اعملى بيها شاورمافراخ وبتكتر معاكى اوى
هتجيبي الفراخ محمرة او مسلوقة او اى حاجة مطبوخة
قطعيها حتت رفيعة زى الشاورما
وقطعى بصلة جوانح وفلفلة خضرا ةطماطم
وحطيهم على النار مع حتة زبدة واول مايدبلم
انزلى بالفراخ
حطى عليها معلقتين كبار مايونيز وزيهم كاتشب
ولو الفرخة مش عليها توابل يعنى كانت مسلوقة
حطى توابلك على الخلطة فلفل اسود وكمون وبهار لحمة
اما لو الفرخة فيها بهارات ماتحطيش حاجة خالص

المهم سيبيهم على النار شوية مايجيش عشر دقايق
واطف ودوقى احلى شاورما من الفراخ اللى محدش كان راضي
يبص لها
ملحوظة انا محكيتش ملح خالص لان الفرخ مملحة
انتى دوقى وشوفى بتحبيها كده والا لا
والف هنا
شيري





0 التعليقات:

إرسال تعليق

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More