تعديل

الأربعاء، 17 يونيو 2015

طريقة تخلى البقدونس يفضل فى التلاجة فترة كبيرة من غير مايصفر


سلام عليكم

بصوا انا عملتها ونجحت معايا بفضل الله
والبقدونس فضل مدة كبيرة من غير مايصفر

بصوا اول حاجة ننقع البقدونس فى مايه وخل
لان قبل كده لقيت فى حزمة بقدونس قوقعة فيها دودة بتتحرك
المهم نغسله كويس وبعدين نسيبه ينشف فى مصفاة



طريقة تخلى البقدونس يعد مدة اطول من غير مايصفر بالصور من مطبخى


اهم حاجة انه ينشف مايبقاش مبلول
خالص
وممكن تحطيه من غير غسيل لو عايزة

وبعدين تبقى تغسليه قبل الاستعمال

وبعدين نقطعه وممكن بردوا تسيبيه من غير 
تقطيع بس انا بحب اقطعه يوفر وقت


طريقة تخلى البقدونس يعد مدة اطول من غير مايصفر بالصور من مطبخى

ونجيب علبة بلاستيك ونحط فيها مناديل ورق


طريقة تخلى البقدونس يعد مدة اطول من غير مايصفر بالصور من مطبخى



وبعدين نحط البقدونس



طريقة تخلى البقدونس يعد مدة اطول من غير مايصفر بالصور من مطبخى

وبعدين نحط طبقة مناديل ورق فوقها

طريقة تخلى البقدونس يعد مدة اطول من غير مايصفر بالصور من مطبخى



ونقفل العلبة ونسيبها فى التلاجة




وهتوفر لك وقت تقطيع البقدونس كمان


اللى يعجبها الموضوع تدعى لى بحسن الخاتمة

0 التعليقات:

إرسال تعليق

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More