اولا في الكبه (( بصلتين كبار _فلفل رومي الوان مع قرن حامي __))
وعلي جنب هحضر اللحمه الحمرا مكعبات صغيره
النوع موزا او ضاني حسب الرغبه
__وثوم مفوم_ومعلقه زبده علي معلقه سمنه__
ادي المكونات
1__يشوح الثوم في الزبده او السمنه ثم يضاف اليه البصل بالفلفل ويشوح حتي يتغير اللون
2__تضاف اللحمه مع التوابل ((فلفل وكمون وزعتر وزنجبيل وقرفه وحته جوزه الطيب قد حبه السمسم ورشه سكر بسيطه )) وتشوح حتي تتغير اللون وتقلب من حين للاخر وتترك حتي السواء
**هي هتجيب ميتها لوحدها مع البصل بس لو حابه صوص كتير حطي كوبايتين ميه مغليه لازم مغليه
3___ قبل ما اطفي عليها بخمس دقايق اوسع مكان في نص الحله وتوضع الفحمه وتغطي حتي تلتقط اللحمه ريحه الفحم
واللي مش عايزه فحمه بلاش
ملحوظه هامه خلي الملح قرب السواء
وجوزه الطيب لو اكبر من حبه السمسم هتمرر
اللهم بلغت
ادي التيجه
قدمتها مع رز
ده للي هتقيم وترد
لقطفة ورد
من منتدى فتكات
1 التعليقات:
تسلمى على طريقةالكباب فأنا من محبيه
إرسال تعليق