سندوتشات زنجر
شرايح فيليه دجاج قطعتها بالطول وغسلتهاوعصرت نصف،ليمونه ونقعتها فيها وملح وميا وغسلتلها تاني وتبلتها برشه فلفل اسود رشه توم بودر بصل بودر جنزبيل بودر حبهان بودر ومعلقه مسترده صغيره ان وجدت ورشه بهارات دجاج وملح وتتبل ساعتين علي الاقل اجيب كوب دقيق واحط عليه رشه من كل بهارات سابقه وملح ومعلقتين كبار نشا ومعلقه صغيره بيكنج بودر ومعلقتين كبار كورن فليكس،مطحون او خلطه مقرمشه من العطار ونخلطهم كويس ونجيب كبايه ميا متللللجه ونخد شرايح الدجاج من تتبيله لدقيق للميا المتلجه ثانيه واحده بس وطلعي بسرعه علي دقيق تاني الميا بدل البيض وتحطي الشرايح في الدقيق. ووخدي الشرايح بشويه دقيق بين ايديكي عشان تعملي طبقه مقرمشه كويسه وعلي زيت سخن يدوب من اربع لخمس دقائق
ولو عايزاها حراقه حطي شطه بودر في تتبيله وفي الدقيق
هاتي الفينو حطي فيه الخس وحطي توميه او مايونيز انا حطيت توميه وجبنه شيدر والزنجر واي صوص بقي تفضليه
#ممكن التسويه في الحله الضغط بتدي نتيجه هايله
ودي،طريقتها بسخن الزيت في،الحله،واحطً.رشه دقيق،اطمن انه قدح ،واحط،الاستربس كلها ،بس،مش،فوق،بعض،جمب،بعض عشان ميلزقوش في بعض واقفلي،الحله كويس وبالصفاره متخافيش وبعد،دقيقه بالظبط امسكي،الحله رجيها علشان لو حاجه لزقت تفك ودقيقه كمان وافتحي. وسيبيها بقي،نص دقيقه تتحمر والحله مكشوفه كمان عشان تقرمش
والكميه ممكن تعمليها علي،مرتين عشان متمسكش،في،بعضها
واما تطلعيها تطلعيها علي شبكه مش مناديل،لان مناديل،بتطريها
شمس الضحى ادمن سعاد محمد
0 التعليقات:
إرسال تعليق