تعديل

الجمعة، 5 فبراير 2016

طريقة عمل اللوبيا للمبتدئات



الاول هنبدا باالمكونات
للمبتدئات طبيخ اللوبيا(ام عين سودا)
طبق الطماطم الفريش



للمبتدئات طبيخ اللوبيا(ام عين سودا)
كيس لوبيا اللى انا بخزنهم فى الفريزر وبكيسهم بينفعوا فى الزنقات قوى

للمبتدئات طبيخ اللوبيا(ام عين سودا)
ودة برضوا كيس الشوربة اللى مخزناة عشان الطبايخ القورديحى تمام كدة 
نبدا بسم الله




للعرايس والبنات المبتدئات فى الطبيخ تعالوا معايا نشوف اللوبيا بتتطبخ ازاى

 بس الاول هية قورديحى يعنىبشوربة كنت مخزناها عندى

 و اللوبيا كمان مخزناها

 نبتدى بسم الله نخرط بصلة و5فصوص توم

للمبتدئات طبيخ اللوبيا(ام عين سودا)
نحضر الحلة وعلية معلقة سمنة و3ملاعق زيت

للمبتدئات طبيخ اللوبيا(ام عين سودا)
نحط عليهم التوم والبصل

للمبتدئات طبيخ اللوبيا(ام عين سودا)
واول ما يصفروا انزل عليهم بعصير الطماطم وايبهم على نار هادية تتسبك الطماطم وتتقل
للمبتدئات طبيخ اللوبيا(ام عين سودا)
كدة اتسبكت الطماطم قبل ما تتسبك احط الملح والبهارات بتعتى
للمبتدئات طبيخ اللوبيا(ام عين سودا)
تتسبك انزل عليها باللوبيا بتعتى وهية متجمدة وايبها على نار هادية وااقفل الحلة تفك على راحتها واول ما تفك هنزل عليها بالشوربة اللى عندى بس كوب ونصف مش اخليها خفيفة خالص
للمبتدئات طبيخ اللوبيا(ام عين سودا)
شوفتوا ازاى بعد ما حطيت الشوربة هية لسة تقيلة

للمبتدئات طبيخ اللوبيا(ام عين سودا)


 هنطفى عليها بعد ما نحس انها تقيلة معايا تقريبا بعد ربع ساعة على نار هادية
للمبتدئات طبيخ اللوبيا(ام عين سودا)



 ومعاها الرز
للمبتدئات طبيخ اللوبيا(ام عين سودا)
والسلطة
للمبتدئات طبيخ اللوبيا(ام عين سودا)
والمخلل طبعا
للمبتدئات طبيخ اللوبيا(ام عين سودا)

من فتكات

0 التعليقات:

إرسال تعليق

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More