الممبار
اول حاجه هنحط حله على النار فيها معلقتين سمنه كبار ومعلقه زيت ونقطع
3او4بصلات كبار ونشوحهم يدوب يصفرو
نكون ضاربين طماطم بالخلاط نحطها ونحط ملح وفلفل وبهارات
مشكله ومعاها توم بودر وبابريكا وكزبرة ناشفه اناخلطاهم مع البهارات
ونحط مكعب مرق وممكن متحطيهوش وتسيبى التقليه تتسبك
ونحط معلقه صلصه بتخلى اللون احمر وحلو
ونكون غسلين الرز ومصفينه ميبقاش فيه نقطه ميه ونحط عليه معلقتين زيت ونقلبه
مع معلقتين الزيت بيخليه يبقى مفلفل جوة المحشى ونحط الرز عل التقليه
ونشوحه ونقطع شبت وبقدونس وكزبرة
ونحطهم على الرز ونقلبهم
وننزله من ع النار على طول ونكون غسلين الممبار حلو ومنضفينه
ونحشيه بقى ونسلقه ف ميه فيها لورى وحبهان وقرفه وبصله وجزرة وطماطمه
بيقعد زى الحمام من ساعه لساعه وربع يستوى وطلعيه وحمريه بالزيت والف هنا
مطبخ فاطمة ياسر
اول حاجه هنحط حله على النار فيها معلقتين سمنه كبار ومعلقه زيت ونقطع
3او4بصلات كبار ونشوحهم يدوب يصفرو
نكون ضاربين طماطم بالخلاط نحطها ونحط ملح وفلفل وبهارات
مشكله ومعاها توم بودر وبابريكا وكزبرة ناشفه اناخلطاهم مع البهارات
ونحط مكعب مرق وممكن متحطيهوش وتسيبى التقليه تتسبك
ونحط معلقه صلصه بتخلى اللون احمر وحلو
ونكون غسلين الرز ومصفينه ميبقاش فيه نقطه ميه ونحط عليه معلقتين زيت ونقلبه
مع معلقتين الزيت بيخليه يبقى مفلفل جوة المحشى ونحط الرز عل التقليه
ونشوحه ونقطع شبت وبقدونس وكزبرة
ونحطهم على الرز ونقلبهم
وننزله من ع النار على طول ونكون غسلين الممبار حلو ومنضفينه
ونحشيه بقى ونسلقه ف ميه فيها لورى وحبهان وقرفه وبصله وجزرة وطماطمه
بيقعد زى الحمام من ساعه لساعه وربع يستوى وطلعيه وحمريه بالزيت والف هنا
مطبخ فاطمة ياسر
0 التعليقات:
إرسال تعليق