تعديل

الجمعة، 10 يونيو 2016

الممبار بالتفصيل

الممبار 


اول حاجه هنحط حله على النار فيها معلقتين سمنه كبار ومعلقه زيت ونقطع
 3او4بصلات كبار ونشوحهم يدوب يصفرو




نكون ضاربين طماطم بالخلاط نحطها ونحط ملح وفلفل وبهارات

مشكله ومعاها توم بودر وبابريكا وكزبرة ناشفه اناخلطاهم مع البهارات



 ونحط مكعب مرق وممكن متحطيهوش وتسيبى التقليه تتسبك

ونحط معلقه صلصه بتخلى اللون احمر وحلو



ونكون غسلين الرز ومصفينه ميبقاش فيه نقطه ميه ونحط عليه معلقتين زيت ونقلبه 
مع معلقتين الزيت بيخليه يبقى مفلفل جوة المحشى ونحط الرز عل التقليه
ونشوحه ونقطع شبت وبقدونس وكزبرة 



ونحطهم على الرز ونقلبهم




 وننزله من ع النار على طول ونكون غسلين الممبار حلو ومنضفينه



ونحشيه بقى ونسلقه ف ميه فيها لورى وحبهان وقرفه وبصله وجزرة وطماطمه

بيقعد زى الحمام من ساعه لساعه وربع يستوى وطلعيه وحمريه بالزيت والف هنا

مطبخ فاطمة ياسر
               

0 التعليقات:

إرسال تعليق

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More