تعديل

السبت، 22 أغسطس 2015

خلية النحل بالتفصيل






المكونات




2 كوب دقيق


2 ملعقه كبيره لبن بودر


اقل من نصف كوب زيت وملعقة سمنه بعد العجن


ملعقه كبيره خميره 


ملعقه كبيره سكر


بيضه


رشة ملح


صفار بيضه وملعقة لبن وملعقة خل للوجه


سمسم للوجه


ماء دافي للعجن




الطريقه


حضرت الخميره باذابتها في ماء دافي والسكر وتركتها ترتفع


نخلت الدقيق وضيفت اللبن البودر ورشة الملح وقليل جدا من البكنج بودر


وضربت البيضه كويس جدا مع الزيت 


وعجنت الدقيق والزيت والبيضه واللبن البودر 


ورشة الملح وقليل جدا من البكنج بودر


بماء دافي وضيفت الخميره


عجنت كويس جدا للحصول على عجينه ناعمه و سهلة التشكيل


ولميت العجينه بملعقة السمنه


سيبتها تخمر ويتضاعف حجمها 


وقطعتها كور صغيره ترتاح وانا حشيتها جبنه بيضا براميلي


واقفلتها كويس ورصيتها كور متباعده قليلا في صينيه مدهونه زيت 


وتركتها ترتفع تانى ودهنت الوش بصفار بيضه ولبن ونقطتين خل


ورشت الوجه بالسمسم ودخليها الفرن


ما بتاخدش وقت واما الوش خد لون دهبى جميل خرجتها 



وبالف صحه وعافيه

منقول من جروب وصفات لولا عمتى ونصائح جدتى

0 التعليقات:

إرسال تعليق

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More