تعديل

الجمعة، 10 يونيو 2016

العجة فى الفرن من مطبخ شيف فاطمة ياسر

العجه ف الفرن تحفه بحد
المكونات 5بيضات اناحطيط 4بس

وبصله وطماطمتين وفلفل الوان اواخضر
 اناحطيت اخضر ومعلقه سمنه ورشه ملح وفلفل
 وربع حزمه شبت وكزبرة ومعلقه كبيرة بيكنج بودر

 و3معالق دقيق وممكن نحتاج ربع كوب ماء لوالخليط تقيل
الطريقه هنحط طاسه ع النار فيها معلقه سمنه ونقطع البصله

ونشوحها تدبل نقطع عليها الطماطم والفلفل ونشوحهم حلو

 لحد مايدبلو مع الملح والفلفل ونحطه يبرد 5دقايق على جنب
ونجيب بوله نضرب فيها 4بيضات مع 3معالق دقيق ونضربهم حلو

بالمضرب مع معلقه صغيرة خل ونحط الخليط اللى برد

 ونقطع الخضرة ونحطها ونضربهم بالمضرب اليدوى



 السلك ونحط البيكنج بودر لوعوزنا حبه ميه نحط لوالخليط تقيل

ونجيب صينيه ندهنها سمنه ورشه دقيق وننفضها من الدقيق

 الزيادة ونحط الخليط ف الفرن 25دقيقه على نار متوسطه

 ومتفتحيس عليه غير بعد 25دقيقه نحط فيها خله لوطلعت نظيفه

 تبقى استوت والف هنا

0 التعليقات:

إرسال تعليق

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More