تعديل

الجمعة، 25 نوفمبر 2016

اظبط طريقة للبانيه بعد عدة تجارب

جربت طرق كتير للبانيه
ودى اكتر طريقة ظبطت




البانيه من جوه وعليه طبقه حلوه جدا من البقسماط ومش بتنزل من عليه

زى ما بسمع من ناس كتير





اول حاجه بنقطع الصدر اتنين او ثلاثه حسب حجمه 


طبعا هتلاقى فتافيت متنفعش تتعمل بتشليها ع جمب نعمل بيها

 ميت الف حاجه

 ( مكرونه بالوايت صوص والفراخ / شاورما فراخ / نفرمها ونعمل كفته فراخ .... )



وبعدين هندقها كويس بمدق البوفتيك بنحطها جوه كيس وندق

بندقها كويس جدا علشان متكونش تخينه 

البانيه لو تخين مبيكونش اخد الطعم المظبوط 



لان الصدور ف حد ذاتها مش بتشرب طعم التتبيله بسهوله زى الوراك مثلا 


مينفعش بانيه بالوراك لحسن تعملوها 

البانيه

التتبيله 


ملح / فلفل / بهارات لحمه او فراخ / زعتر لو متوفر عندك / كسبره ناشفه ودى 

تحففففففففه ف التتبيله 


معلقه زبادى كبيره / معلقتين مسطرده كبيره / بصلتين كبار مضروبين ف الخلاط

مع شويه خل ولو الخلاط مش بيلف كويس حطى مايه معلقتين ثلاثه علشان المطلوب تبقى البصله عصيرررررر


اللون الاحمر ده علشان البصل احمر مش ابيض 


البصل الاحمر اجمل بكتير ف التتبيلات 💯


بس خلاص وتخلطيهم وتحطى البانيه في التتبيله



كده البانيه ف التتبيله اقل شىء ساعتين عاوزين طعم حلو 👍🏻


جهزت بيض مضروب بملح وفلفل 

والبقسماط ( كان عندى حبه عيش فينو منشفاهم وطحنتهم


وكان عندى حروف توست برده نشفتها وطحنتها وكان عندى شويه

بقسماط جاهزين خلطت كله ببعضه ) 

هنبدا بقا يلا بينا




ننزل فى البيض



وبعدين على البقسماط على الوجه الاول





وتقلبى الوجه التانى وتضغطى جامد جدا وتقلبيها مره اخيره وتضغطى تانى


وبعدين علشان تكونى ضامنه

ان البقسماط مينزلش من عليها دخليها نصايه كده الفريزر 

بس انا احيانا كتير بقلى ع طول ومش بتقع الحمدلله لانى بكون كابسه البقسماط عليها 


جامد بايدى 

ممكن تفرزنى كميه كبيره منها بترصيى جمب بعض وبعدين فوقهم كيس وتحطى ت
ا
نى رصه تانيه فوقهم وبعدين كيس وهكذا





وتقليها






1 التعليقات:

أزال أحد مشرفي المدونة هذا التعليق.

إرسال تعليق

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More