تعديل

الثلاثاء، 14 يوليو 2015

صينية بطاطس بالفراخ البانيه


صنية البطاطس بالفراخ البانية

طبعا فراخ بانية وانا زودت عليها شرائح بصل
خضرة مشكلة
قرن فلفل عادى اوحار

جزر مبشور
طماطم
بطاس شرائح او مكعبات
وملح وفلفل
وفصين توم شرائح




نقلب كلة مع بعضونحطة فى البيركس بتاعنا

ونغطية بورق الومنيوم وندخلة الفرن

بياخد نصف ساعة


بعد كدة نشيل الورق ونسيبها تحمر




بعد ما شيلنا الورق

بعد ما استوت ووشها احمر



منقول


يمكنك أيضا قراءة

0 التعليقات:

إرسال تعليق

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More