تعديل

الأحد، 13 سبتمبر 2015

البسلة للمبتدئات خطوة بخطوة

المقادير:

نصف كيلو بسله
2 جزره مقطعه مكعبات
بصله مفرومه او مخرطه ناعم
ملعقتين كبار سمنه
2 كوب طماطم معصوره
ملح وفلفل
رشة سكر




ضيفي البصل ورشة ملح وقلبي حتى يصفر البصل في اناء على النار ضعى ملعقتين السمنه



الطريقه


























ويميل للون الدهبي ضيفي عصير الطماطم ورشة السكر
والفلفل الاسود واتركيهم يتسبكوا قليلا وضيفي البسله والجزر
















 





قلبيهم كويس واما يغلوا وطي النار واحكمى الغطا على الاناء
ووطي النار واتركيهم يستوا ولو احتاجتى شوربه ضيفي القليل
بحيث يكون السائل بعد الطهى يادوب مغطي البسله ب نصف سم
ضيفي قطع اللحمه المسلوقه وظبطي الملح واتركيها حتى طهى البسله
اطفي النار وقدميها مع رز ابيض وسلطه خضرا



 


لو سمحتى البسله مش محتاجه مكعبات المرق
البسله بطبعها طعمها حلو
وبلاش الطماطم كتير الجو حر خلى الصلصه معقوله




صينية بطاس باللحمة المفرومة

 

الرز المعمر خطوة بخطوة

0 التعليقات:

إرسال تعليق

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More