تعديل

الخميس، 19 مايو 2016

ملف كامل لكل انواع المعجنات لزينب زياد








فى طريقتين ناجحتين للعجينه اللى بعملها الاولى من اختراعى

والثانيه اسمها العجينه الذهبيه وموجوده فى النت والكل جربها وعجبته

وهعرفكم ع الاتنين واعملو اى واحده فيهم على ضمانتى الشخصيه


العجينه اللى من اختراعى مقاديرها :- 


٤ كوب دقيق 


١ كوب بودر لبن نيدو 


نصف كوب زيت

معلقتين كبار خميره
معلقه بيكنج بودر
معلقه سكر ك
معلقه ملح ص

هتعجنى بماء دافىء تدريجيا هتحتاجى تقريبا ١ كوب او اقل او اكتر يعنى تحطى 

يالتدريج لحد ما تتعجن معاكى كويس 






وبعدين بتتركيها تخمر لمده ساعه وبعدين تشكليها براحتك
ملحوظه العجينه دى بتعمل ٣ بيتزات حجم وسط أوووو بتعمل كميه حلوه اوى من 

المينى بيتزا و الكرواسون او اى معجنات 


العجينه الذهبيه :-

٢ كوب ونصف دقيق

٢ ملعقه بودر نيدو ( اختيارى )

ثلث كوب زيت

٢ ملعقه ك ممسوحه خميره

معلقه بيكنج بودر ص

٣ ملاعق سكر

معلقه ملح

١ كوب زبادى ١٧٠ جم

تعجنى بلبن دافىء تقريبا نص كوب او اقل تحطيه بالتدريج 



لما تلم العجينه معاكى وتبقى تمام هتسبيها تخمر ساعه وبعدين تشكليها

ملحوظه : كميه العجين دى بتعمل ٢ بيتزا وسط











كراوسون حادق محشى سجق وجبنه
والسجق لازم يكون مستوى طبعا




ضفيره محشيه و معجنات محشيه سوسيس وبيتزات صغيره
جروب ستات بيوت قدها وقدود
زينب زياد

0 التعليقات:

إرسال تعليق

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More