بسم الله
بط محمر ورقاق وملوخيه 🌹🌹🌹
اولا البط المحمر 🌺🌺🌺
بطه كبيره
ملح خل ليمون
دقيق
بصله كبيره
٣ طماطم
ملح فلفل خل
ماء
ورق لورى ومستكه وحبهان
وبصله طماطم جزره
كرات. كرفس بهار شوربه.
ملعقه سكر
الطريقه 🍁🍁🍁
ادعكى البط بالملح والخل والليمون واتركيه منقوع فيهم .
اشطفيه ثم انقعيه فى دقيق .
ابشرى بصله كبيره و٣ طماطم وملح وفلفل وملعقتين خل .
اشطفى البط وادعكيهم بالخلطه السابقه واتركيهم بالثلاجه لثانى يوم.
اغلى ماء به ورق لورى وحبهان ومستكه وبصله مقطعه اربع كبيره .
وطماطم مقطعه كبيره وجزره مقطعه كبيره وكرات وكرفس .
وملعقه سكر صغيره وفلفل وبهار شوربه واول ما تغلى انزلى بالبط .
بعد ما تشليه من تتبيلته السابقه وفى نصف السوا ضعى الملح .
التتبيله الاولى للبط وبياته فيها بتخلى طعمه رائع وبتقضى على ظفارته.
اول ما يستوى حمريه فى الشوايه بعد دهنه بالصلصله وملح وفلفل.
ثانيا الرقاق 🌺🌺🌺
المقادير 🍁🍁🍁
٦ رقاقات
ذبده
شوربه ساخنه
نصف كيلو لحمه مفروم
٣ فلفل رومى وجزره
ملح فلفل كمون بهار حبهان مستكه نعناع ناشف
ملعقه ثوم مفرومه
زيتون اسبانى
زيت
جبن رومى وموتزاريلا مفرومين
صنيه زى بتاعه البيتزا بس مرتفعه من الجوانب
الطريقه 🍁🍁🍁
ادهنيهاذبده وبلى الرقاق فى شوربه الرقاق الساخن .
وتكونى مزوبه فى الشوربه ملعقتين سمن كبيره بدل ما تدهنى الرقاق .
سمن كده اريح ورصى اربع راقات بعد بلهم بالشوربه وضعى اللحمه المتعصجه .
وعليها فلفل متقطع حتت صغيره وزيتون اسبانى مقطع والجبنه المفرومه .
وضعى باقى الرقاق بعد بله فى الشوربه وعلى فرن ساخن .
وقطعى بدون ما تتغطى وكوب الاربع شوربه بها بيضه مخفوقه.
واول ما يحمر خرجيه وغطيه بفويل هيبقا طرى وجميل.
العصاج 🌺🌺🌺
نشوح البصله والثوم فى زيت وذبده وننزل بالجزره المبشوره .
وفلفله مفرومه وننزل باللحمه المفرومه كله على نار عاليه .
ونشوح الى ان تستوى ننزل بنصف كوب الشوربه .
وملعقتين صلصله والطماطم المفرومه واول ما تتسبك الطماطم .
اطفى لانى عايزاها بالصوص.
ملحوظه 🍁🍁🍁
الجبن الرومى والموتزاريلا ليمسك العصاج بالرقاق لكى لا يتساقط اثناء الاكل .
ثالثا الملوخيه 🌺🌺🌺
المقادير🍁🍁🍁
٣كوب شوربه
نصف كيلو ملوخيه مغسوله ومصفاه ومخرطه
ملعقه كبيره ثوم نئ مفروم
ملعقه كبيره كسبره ناشفه
ملعقه كبيره صلصه
ملعقه كبيره سمن بلدى
الطريقه🍁🍁🍁
هنجيب الشوربه ونضع فيها ملعقه صلصه وحبه ثوم نئ بكزبره ناشفه.
ونسبها تغلى اوطى العين وانزل بالملوخيه واقلب جيدا .
واعمل التومه بالسمنه والكزبره واطشها .
الملوخيه لا تغطى لكى لا تسقط .
صحه وهنا🌹🌹🌹
صفحة اكلات نجلاء
بط محمر ورقاق وملوخيه 🌹🌹🌹
اولا البط المحمر 🌺🌺🌺
بطه كبيره
ملح خل ليمون
دقيق
بصله كبيره
٣ طماطم
ملح فلفل خل
ماء
ورق لورى ومستكه وحبهان
وبصله طماطم جزره
كرات. كرفس بهار شوربه.
ملعقه سكر
الطريقه 🍁🍁🍁
ادعكى البط بالملح والخل والليمون واتركيه منقوع فيهم .
اشطفيه ثم انقعيه فى دقيق .
ابشرى بصله كبيره و٣ طماطم وملح وفلفل وملعقتين خل .
اشطفى البط وادعكيهم بالخلطه السابقه واتركيهم بالثلاجه لثانى يوم.
اغلى ماء به ورق لورى وحبهان ومستكه وبصله مقطعه اربع كبيره .
وطماطم مقطعه كبيره وجزره مقطعه كبيره وكرات وكرفس .
وملعقه سكر صغيره وفلفل وبهار شوربه واول ما تغلى انزلى بالبط .
بعد ما تشليه من تتبيلته السابقه وفى نصف السوا ضعى الملح .
التتبيله الاولى للبط وبياته فيها بتخلى طعمه رائع وبتقضى على ظفارته.
اول ما يستوى حمريه فى الشوايه بعد دهنه بالصلصله وملح وفلفل.
ثانيا الرقاق 🌺🌺🌺
المقادير 🍁🍁🍁
٦ رقاقات
ذبده
شوربه ساخنه
نصف كيلو لحمه مفروم
٣ فلفل رومى وجزره
ملح فلفل كمون بهار حبهان مستكه نعناع ناشف
ملعقه ثوم مفرومه
زيتون اسبانى
زيت
جبن رومى وموتزاريلا مفرومين
صنيه زى بتاعه البيتزا بس مرتفعه من الجوانب
الطريقه 🍁🍁🍁
ادهنيهاذبده وبلى الرقاق فى شوربه الرقاق الساخن .
وتكونى مزوبه فى الشوربه ملعقتين سمن كبيره بدل ما تدهنى الرقاق .
سمن كده اريح ورصى اربع راقات بعد بلهم بالشوربه وضعى اللحمه المتعصجه .
وعليها فلفل متقطع حتت صغيره وزيتون اسبانى مقطع والجبنه المفرومه .
وضعى باقى الرقاق بعد بله فى الشوربه وعلى فرن ساخن .
وقطعى بدون ما تتغطى وكوب الاربع شوربه بها بيضه مخفوقه.
واول ما يحمر خرجيه وغطيه بفويل هيبقا طرى وجميل.
العصاج 🌺🌺🌺
نشوح البصله والثوم فى زيت وذبده وننزل بالجزره المبشوره .
وفلفله مفرومه وننزل باللحمه المفرومه كله على نار عاليه .
ونشوح الى ان تستوى ننزل بنصف كوب الشوربه .
وملعقتين صلصله والطماطم المفرومه واول ما تتسبك الطماطم .
اطفى لانى عايزاها بالصوص.
ملحوظه 🍁🍁🍁
الجبن الرومى والموتزاريلا ليمسك العصاج بالرقاق لكى لا يتساقط اثناء الاكل .
ثالثا الملوخيه 🌺🌺🌺
المقادير🍁🍁🍁
٣كوب شوربه
نصف كيلو ملوخيه مغسوله ومصفاه ومخرطه
ملعقه كبيره ثوم نئ مفروم
ملعقه كبيره كسبره ناشفه
ملعقه كبيره صلصه
ملعقه كبيره سمن بلدى
الطريقه🍁🍁🍁
هنجيب الشوربه ونضع فيها ملعقه صلصه وحبه ثوم نئ بكزبره ناشفه.
ونسبها تغلى اوطى العين وانزل بالملوخيه واقلب جيدا .
واعمل التومه بالسمنه والكزبره واطشها .
الملوخيه لا تغطى لكى لا تسقط .
صحه وهنا🌹🌹🌹
صفحة اكلات نجلاء
0 التعليقات:
إرسال تعليق