السويسرول
كوب الاربع دقيق نشيل منه معلقتين كبار ونستبدلهم بمعلقتين كبار كاكاو خام
اربع بيضات
كوب الاربع سكر بودر ناعم
معلقه خل
معلقه صغيرة بيكنج بودر اختياري
فانيليا
نضرب السكر مع البيض وفانيليا مده لاتقل عن ربع ساعه لحد مالونه يغتح ويهيش
جدا
نكون خالطين دقيق بكاكاو وبيكنج بودر ونخلينهم نصيف شويه بشويه مع تقليب في
اتجاه واحده فقط الا ان يختفي الدقيق نضع معلقه خل ونقلب براحه
ويكون عندنا قارب مستطيل مقاس 27*33سم مفرود فيه ورقه زبده مدهونه
زيت
او زبده ونحط الخليط ونساويه كويس ونهبده.هبده يتساوي ويدخل فرن سخن من
بدايه تجهيز علي شبكه في النص ونار هاديه علي 180درجه من تحت فقط بياخد
من 10الي 12دقيقه فقط نختبرة بخله او سكينه طلعت ناشفه تمام نطلعه ونقلبه
علي
ورقه زبده ونشيل ورقه الي علي ضهرة الي كانت في ارضيه القارب ونشيل
طروف الشويسرول بسكينه عشان بتبقي ناشفه ونسقيه سفن غشان يبقي طري في
لف والحشو يكون مجهز من قبل بدايه تجهيز سويسرول عشان تكون متماسكه
الحشو
كوبكريم شانتيه سايب من.عطار ونص كوب سكر بودر او.تلت كوب
عشان.ميبقاش
مسكر اوي ونص كوب ميا مثلجه ورشه فانيليا واضربهم جامد لحد ما يتقلو ولو
عاوزاه قواه متماسك جدا معلقه جيلاتين كبيرة مع ربع كوب ميا دافي وتبرد نحطها
مع كريم شانتيه اثناء الخفق
ونحشي ونلف براحه بمساعده ورقه الزبده نلف حته ونضغط ونزق بايدنا تانيه
بورقه زبده لحد ما نلفه كله ونقفل ورقه كويس عليه ويبات في تلاجه والصبحي
يتقطع او نزينه ونقطعه ويقدم والف هنا
شمس الضحى
كوب الاربع دقيق نشيل منه معلقتين كبار ونستبدلهم بمعلقتين كبار كاكاو خام
اربع بيضات
كوب الاربع سكر بودر ناعم
معلقه خل
معلقه صغيرة بيكنج بودر اختياري
فانيليا
نضرب السكر مع البيض وفانيليا مده لاتقل عن ربع ساعه لحد مالونه يغتح ويهيش
جدا
نكون خالطين دقيق بكاكاو وبيكنج بودر ونخلينهم نصيف شويه بشويه مع تقليب في
اتجاه واحده فقط الا ان يختفي الدقيق نضع معلقه خل ونقلب براحه
ويكون عندنا قارب مستطيل مقاس 27*33سم مفرود فيه ورقه زبده مدهونه
زيت
او زبده ونحط الخليط ونساويه كويس ونهبده.هبده يتساوي ويدخل فرن سخن من
بدايه تجهيز علي شبكه في النص ونار هاديه علي 180درجه من تحت فقط بياخد
من 10الي 12دقيقه فقط نختبرة بخله او سكينه طلعت ناشفه تمام نطلعه ونقلبه
علي
ورقه زبده ونشيل ورقه الي علي ضهرة الي كانت في ارضيه القارب ونشيل
طروف الشويسرول بسكينه عشان بتبقي ناشفه ونسقيه سفن غشان يبقي طري في
لف والحشو يكون مجهز من قبل بدايه تجهيز سويسرول عشان تكون متماسكه
الحشو
كوبكريم شانتيه سايب من.عطار ونص كوب سكر بودر او.تلت كوب
عشان.ميبقاش
مسكر اوي ونص كوب ميا مثلجه ورشه فانيليا واضربهم جامد لحد ما يتقلو ولو
عاوزاه قواه متماسك جدا معلقه جيلاتين كبيرة مع ربع كوب ميا دافي وتبرد نحطها
مع كريم شانتيه اثناء الخفق
ونحشي ونلف براحه بمساعده ورقه الزبده نلف حته ونضغط ونزق بايدنا تانيه
بورقه زبده لحد ما نلفه كله ونقفل ورقه كويس عليه ويبات في تلاجه والصبحي
يتقطع او نزينه ونقطعه ويقدم والف هنا
شمس الضحى
1 التعليقات:
https://www.youtube.com/watch?v=OD4iJhaqkhk
تدريب الكلب الصغير الهاسكي بطريقة سهلة وبسيطة على امر النزول
خدوا اللينك كويس وعلي اليوتيوب
لمزيد من الفديوهات تابعونا وفعلوا الجرس
#لايف #كميرا #تصوير #فن #السعودية #صور #طباعة #كانون #سلفي #الكويت #الامارات #دبي #الشارقة #فيس #مدنتي #الرحاب #التجمع_الخامس #كورونا #شراء #بيع #اوليكس #عقار #تاجير #مشتريات #سوق #امازون #نون #حضر #يوتيوب #العاب #قيمز
إرسال تعليق