تعديل

الخميس، 20 أغسطس 2015

طريقة عمل الهريسة

المقادير:

4كوب سميد، كوب سمن بلدي، كوب بشر جوز هند ناعم، 2كوب زبادي، كوب سكر، معلقه ونص بيكينج بودر، رشة فانيلا، مكسرات للتزيين، شربات قوامه متوسط ويكون ساخن



الطريقة:



اخفقي السمن والسكر ورشة الفانيلا بيدك قليلا
ضيفي عليهم السميد وافركي ليتشرب السميد السمن
ضيفي باقي المكونات وقلبي
ابسطي العجينه في صنيه مدهونه بالسمن وساويها وقطعيها وزينيها بالمكسرات
اتركيها حوالي ساعة بالتلاجه
سويها في فرن محمي مسبقا في الرف الاعلي علي نار وسط لما يحمر لونها
اسقيها بالشربات الساخن ودخليها الفرن بعد ان تطفي النار واتركيها حوالي 5 دقايق
طلعيها من الفرن وبالف عافيه.
ملاحظات:
لو بتحبيها طريه علي النار ولما تسقيها بالشربات غطيها
لوقدمتيها وهى ساخنه ممكن تتفكك منك


0 التعليقات:

إرسال تعليق

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More