تعديل

الجمعة، 21 أغسطس 2015

جمبرى صينية من مطبخى




المقادير:
كيلو جمبرى مقشر
عصير طماطم
بصلة مفرومة
معلقة ثوم مفروم
بقدونس مقطع
ملح فلفل كمون شطة



الطريقة

تحطى الجمبرى على النار من غير ماية فى حلة وتقلبيه عشان ينزل مايته

وتشيليه لما تلاقيه بقى مدور ولونه بقى وردى

تصفرى البصلة فى شوية زيت
وبعدين تحطيها فى صينية وعليها عصير الطماطم
والثوم المفروم
وملح وفلفل وشطة وكمون

وتسيبيه يتسبك


لما يتسبك تحطى الجمبرى وتسيبيه يغلى




وبعد شوية تحطى حبة بقدونس على الوش وتدخليه الفرن

وبالف هنا




يمكنك أيضا قراءة:


0 التعليقات:

إرسال تعليق

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More