المقادير:
كيلو جمبرى مقشر
عصير طماطم
بصلة مفرومة
معلقة ثوم مفروم
بقدونس مقطع
ملح فلفل كمون شطة
الطريقة
تحطى الجمبرى على النار من غير ماية فى حلة وتقلبيه عشان ينزل مايته
وتشيليه لما تلاقيه بقى مدور ولونه بقى وردى
تصفرى البصلة فى شوية زيت
وبعدين تحطيها فى صينية وعليها عصير الطماطم
والثوم المفروم
وملح وفلفل وشطة وكمون
وتسيبيه يتسبك
لما يتسبك تحطى الجمبرى وتسيبيه يغلى
وبعد شوية تحطى حبة بقدونس على الوش وتدخليه الفرن
وبالف هنا
يمكنك أيضا قراءة:
- مكرونة بشاميل بكل تفاصيلها من مطبخى
- طريقة تخلى البقدونس يفضل فى التلاجة فترة كبيرة من ...
- ما هي أفضل طريقة لعلاج الإنفعالات؟
- كيف نتعامل مع حروق الأطفال من الدرجة الاولى
- طريقة الأرز بالجمبري وشوربة السي فود بالصور
0 التعليقات:
إرسال تعليق