تعديل

الجمعة، 9 أكتوبر 2015

طريقة عمل الطعمية خطوة بخطوة


المقادير
3/4 ك فول مدشوش

1/4 ك حمص شام

راس توم متوسطة+2بصلة

1حزمة شبت+حزمة بقدونس+حزمة كرات+حزمة كزبرة

هي دي كل المقادير ودي صورة للمقادير كلها
نيجي للطريقة
ممكن نفرم الحمص والفول لوحدهم وبعدين نضع باقي الاضافات ونفرمهم مرة تانية زي كدة



اونضع كل المقادير غلي بعض ونقلبهم كويس وبعدين نفرمهم في الكبة علي وشين
ودي الصورة

ودي صورة الوش الاول



ودي صورة الوش التاني
ودي اخر مرحلة لفرم الطعمية وزي مانتو شايفين ناعمة خالص وكميتها حلو
وبما ان الكميه كتير فعملت منها اكياس وحطيتها في الفريزر




اخدت جزء من العجينة وحطيت له شويه ملح ووكزبرةناشفة (ممكن تحطي التوايل اللي انتي عايزها) وشويه كربوناتو وشويه بكنج بورد (وممكن حاجة واحدة من الاتنين ) وشويه ميه صغير
وعلي الطاسة علي طول مع مراعاة ان الزيت يكون ساخن جدا وغزير وتكون الطعميه مش سميكة اوي هلشان عي بتنفش وبتقي كتير وانتي بتحمري بتلاقي لونها بقي دهبي جميل ومبتشربش زيت خالص وده هيبقي شكلها بعد القلي وطعمها طلع تحفة ل




منقول






0 التعليقات:

إرسال تعليق

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More