تعديل

الأحد، 11 أكتوبر 2015

ازاى تعملى بسبوسة طرية بكل سهولة

البسبوسه من غير زبادى لكل اللى بتطلع معاها البسبوسه ناشفه دى طريقه بتخليها طريه جدا من جواها ومقرمشه من بره



 










المقادير 



كوبايتين دقيق سميد ونص كوب سكر ومعلقه شاى بيكينج بودر و3 معالق كبار لبن بودر ونص كوب ماء و3 معالق زبده 




او سمن بلدى و3 معالق كبار جوزهند


 


 هنعجن المقادير كلها ونفردها فى الصنيه مدهونه طحينه (الطحينه بتخليها كرسبى ومقرمشه وبتديها طعم جميل )
 


 ونزينها بلوز او بندق او ساده ونسبيها نص ساعه فى التلاجه وبعدين ندخلها الفرن متوسط الحراره يعنى 180 حوالى 35 دقيقه وتابعيها اول ما تاخد لون هنطلعها نشربها الشربات متوسط يعنى كوبايه ميه على كوبايه سكر هيغلى هنضيف عصير نص ليمونه ونسيبه عشر دقايق على نار هاديه واول ما نظفى هنقلب فيه معلقه زبده بتديها ريحه حلوه 


هنضيف الشربات سخن والبسبوسه كمان سخنه وتدخليها الفرن تانى وهو مطفى وسبيها خمس دقايق او غطيها برضه خمس دقايق 










وبالهنا والشفا



منقول من صفحة ست بيت بس عصرية 


 

يمكنك أيضا قراءة:

نصائح مهمة لتصنعى كيكة ناجحة ولذيذة


0 التعليقات:

إرسال تعليق

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More