تعديل

الأحد، 3 يناير 2016

محشى كوسة باللحمة المفرومة

محشي الكوسه باللحمه المفرومه


شيف  Loula shouman


الطريقه

قوري الكوسه طلعي البذر فقط
ومعاها فلفل بيخلي ريحة الكوسه تختفي شويه وبيدي طعم رائع
وجهزي الخلطه
صفري بصله في زيت على زبده او سمنه
وانزلي بالطماطم المضروبه وملعقتين صلصه 
والتوابل فلفل اسود بهار لحم جنزبيل بودر بصل بودر توم بودر وشطه اختياري
واما تتسبك ضيفي لكل كيلو كوسه 3 ملعقة رز مغسول
ضيفي اللحمه المعصجه وقلبي كويس واطفي النار
وضيفي آخر حاجه الخضره شبت وبقدونس وكسبره
واتركي الخليط يبرد
باضيف بسر فلفله خضراء للخليط 



احشي الكوسه والفلفل ورصيهم واقفين في حله مناسبه للكميه
ولعي النار على الحله
وضيفي الشوربه بتغلي وممكن تضيفي ملعقة صلصة طماطم 
مع الشوربه معيار الشوربه لنصف صباع محشي الكوسه الواقف
لان الكوسه والفلفل بينزلوا ميه اثناء التسويه
سويها وبعد ما تستوي اطفي النار واتركيها متغطيه 5 دقايق
تشرب كل السائل

لو عاوزه تدخليها الفرن يكون سخن جدا او تحت الشوايه
ادهنيها بفرشة زبده وممكن قشطه بدل الزبده 
وبالف صحه وعافيه




منقول من
جروب وصفات لولا عمتي ونصائح جدتي
صفحة اكلات زمان مع لولا شومان




يمكنك أيضا قراءة:

حلويات واكلات سهلة اوى بالصور

0 التعليقات:

إرسال تعليق

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More