تعديل

الثلاثاء، 12 يناير 2016

شوية تكات تحلى طعم الاكلات

السلام عليكم
جمعت لكم شوية تكات من النت
هتحلى طعم الاكل ان شاء الله تابعونى


بحط سميد تحت البيتزا في الصنيه
بتبقي عجينتها طعم عجينه دومينوز بيتزا

البانيه الفراخ بدخله الفرن بتتبيلته ياخد سوي نص ساعه وبعد كدا البقسماط واحمره في الزيت في 5 دقايق
مقرمش وطري من جوا

فى الرقاق بحط جواه حشوة البيتزا مش بس لحمة مفرومة ، بحط عالبشاميل معلقة كارى و كركم بيدوا طعم و لون ، واخيرا بقيت بحط للبانيه كرون فلكس بدل الببيتزا

الصلصلة بتاع الكشري طماطم وفلفل وبصلة مضروبين مع بعض ننزل بيهم علي بصلة مفرومة مع فصين توم بعد ما تاخد لون ذهبي في الزيت نديها معلقة صغيرة سكر وبعدين ننزل بالعصير ومعلقين خل وسيبيهم يتكتكو مع بعض وهممم

بحط معلقه سكر مع الطماطم ف الخلاط عشان ماتبقاش مغضضه ومعلقه سكر مع اى بصل بيتحمر بيحلى طعم الاكل وخصوصا مع البسلة
بجيب 3كيلو دهنه من الجزار واسيحها واعبيها فى علبه سمنه تكون فاضيه وباخد منها معلقه على الطبيخ بتدى طعم اللحمه فى الاكل لان انا ببقى عامله فراخ جمب الطبيخ الدهنه بقى تعمل النفس بدل اللحمه ..... تركايه تانيه اللحمه بسلوقها ولما بطلعها بنشفها وبغمسها فى دقيق وبيض وبقسماط مبهر بالملح والفلفل والزعتر والكمون وبقليها فى الزيت بتكون تحفه جمب المكرونه  .... تركايه تالته ... لما بعمل شعريه بالسكر بحط معاها رشه فانيليا بتديها طعم وريحه جنااااان

*البطاطس: بحط عليها كاري وكمون وملح قبل ما احمرها
* البابريكا بتدي طعم حلو لتتبيلة البانيه
*اللبن الرايب مع الزبادي بيخلي الكيك خفيفة اوي وجميلة

الباشميل والبانيه والمحاشي والكباب والكفته بعملهم يجننوا ......بتبل البانيه وبحط فالننبيله بيضتين مع خل وليمون وبطلع مالتتبيله بحط فالبقسماط وبييقي يحنن احسن ماتحطي فبيض وبعدين بقسماط

تقليه ملوخيه حطي مع التوم نص مرقه دجاج وكسبرة وانتي بتحمريه ف السمنه حيدي طعمه وريحه تحفه

العسل الابيض. و الخل مع تتبيلة البانيه او الفراخ المشويه
استبدال البصل و التوم بالباودر بتاعتهم علي التتبيله
معلقة سكر علي اي خضار بصلصه
لما بعمل البانيه بحط دقيق بقسمات وعليه دقيق عادي واكتره شويه و احط جميع انواع التوابل بيكون طعمة حلو اووووي و مش بيغمق
لو مفيش متزريلا للبيتزا باخد الجبنه الشيدر و معاها لبن و اسيحهم علي النار بتبقا زي البشاميل التقيل واعمل بيها البيتزا و ممكن صوص ع المكرونه
لما تيجي تعملي كفته اللحمه هاتي بصله و افرميها جامد جدا و هاتي مصفه صغير وحطي البصله المفرومه و نزلي ميتها في طبق و زودي عليه حبة مايه و دي خاليها المايه اللي بتستخدميها وانتي بتعملي الكفته و ممكن تستعملي ماية البصل علي السلطه

0 التعليقات:

إرسال تعليق

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More