تعديل

الأربعاء، 13 يناير 2016

اوعى ترمى بواقى الجبنة اللى عندك تعالى اقولك تعملى ايه





 اعتقد ان مافى تلاجه من التلاجات تخلو من بواقى الجبن على زتونتين باقين على قرن فلفل ماعليكى اللا انك تجيبى الخلاط وطلعى بواقى جبنه بيضه على بواقى شيدى رومى حتى لو فتافيت على قرن الفلفل وقطعى الزتونتين وشوية زيت ولو عندك ميه من ميه الجبنه حطى شويه واضربى كل ده فى الخلاط هيبقى عندك جبنه سايله بطعم خطير محدش لسه اكتشف الطعم ده فى السوق بجد طعمها روعه وماشاء الله بطلع جبنه كتير 
انا جربتها وحبيت افيدكم ابقوا جربوها 


وممكن تجمعى  الجبن وقطعى عليهم قرن فلفل واعملهم باتيه بعجينة العشر دقائق


او تحطيها فى المش


العضوة ام حبايب قلبى احمد وريناد
منتدى فتكات

اللى عندها افكار تانية تشاركنا بيها

0 التعليقات:

إرسال تعليق

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More