تعديل

الخميس، 7 يناير 2016

عرق اللحمة الباردة(التربيانكو)



عـرق اللحمـه البـاردة بـ طريقه جديدة وسهـله هتريحكِ ( كرنفـال فتكات للمـبدعات )

عـرق اللحمـه البـاردة بـ طريقه جديدة وسهـله هتريحكِ ( كرنفـال فتكات للمـبدعات )

ندخل علي الشـغل علي طول

عـرق اللحمـه البـاردة بـ طريقه جديدة وسهـله هتريحكِ ( كرنفـال فتكات للمـبدعات )

عـرق اللحمه البـاردة ( هو اسمه كدة أو عرق التربيانكو )

عـرق اللحمـه البـاردة بـ طريقه جديدة وسهـله هتريحكِ ( كرنفـال فتكات للمـبدعات )

علي فكره ده نص عرق لاني عملتها على مرتين لاني بعملها بس لفردين انا وجوزي انما انتي طبعا لو عدد اكبر تقدري تعمليه كله مرة واحده

عـرق اللحمـه البـاردة بـ طريقه جديدة وسهـله هتريحكِ ( كرنفـال فتكات للمـبدعات )

جزر

ثوم

خيط دوبارة

ملح وفلفل وبهارات 


شوفتـوا المقـادير سهـله ازاي

عـرق اللحمـه البـاردة بـ طريقه جديدة وسهـله هتريحكِ ( كرنفـال فتكات للمـبدعات )

أول حاجه هتجيبي عرق اللحمه وتربطيه كويس جدا بخيط الدوبارة زي كدة


عـرق اللحمـه البـاردة بـ طريقه جديدة وسهـله هتريحكِ ( كرنفـال فتكات للمـبدعات )

وبعدين هتعملي فتحات فيه وتغرزي كويس بحيث انها تاخد فص التوم ومن الجناب تغرزي بحيث ياخد حته الجزر

وبعدين تحطي ملح وفلفل ورزو ماري


عـرق اللحمـه البـاردة بـ طريقه جديدة وسهـله هتريحكِ ( كرنفـال فتكات للمـبدعات )

زي الشطورة تجيبي حبه بهارات انتي زي ماتحبي بقا شكلي براحتك

بس انا بصراحه حطيت جنزبيل وقرفه وبهارات لحمه وعليهم نقطة خل 

انتي براحتك المهم بعد كدة تدعكي العرق بيها


عـرق اللحمـه البـاردة بـ طريقه جديدة وسهـله هتريحكِ ( كرنفـال فتكات للمـبدعات )

وهنحطه فى علبه تلاجه أو غطيه كويس بـأي حاجه بس نضيفه

وجري علي التلاجه ومش هنشتغل فيه غير تاني يوم علشان يشرب من التتبيله (( مش شرط ليله كامله انتي ممكن تتبيله م الصبح بدري وفى ناس بتشتغل علي الطول بس انا بحب ابيته قى التتبيله دي حاجه ترجعلك انتي وراحتك ))><>< بس التكـة دي بتفـرق فى الطعم جـامد
تاني يوم ان شاء الله نجهز صينيه فيها اى ماده دهنيه انا حطيت زبدة ونسيحها علي النار ونستني لما تسخن


عـرق اللحمـه البـاردة بـ طريقه جديدة وسهـله هتريحكِ ( كرنفـال فتكات للمـبدعات )

وننزل بعرق اللحمه ونشوحه فيها كوويس

عـرق اللحمـه البـاردة بـ طريقه جديدة وسهـله هتريحكِ ( كرنفـال فتكات للمـبدعات )

عـرق اللحمـه البـاردة بـ طريقه جديدة وسهـله هتريحكِ ( كرنفـال فتكات للمـبدعات )

عـرق اللحمـه البـاردة بـ طريقه جديدة وسهـله هتريحكِ ( كرنفـال فتكات للمـبدعات )

وبعدين نحط فى كوبايه مياه مغليه وخل ومعلقه سكر ونحطهم عليها وتغطي الصينيه بـ الفويل وعلي الفرن وانسيها بقا
عـرق اللحمـه البـاردة بـ طريقه جديدة وسهـله هتريحكِ ( كرنفـال فتكات للمـبدعات )

علي فكرة اللحمه اسمها اللحمه الباردة يعني لازم تتقدم باردة

يعني مثلا انا كنت عوزاها علي الساعه 6 تكون جاهزة للاكل دخلتها الفرن من الساعه 3

تستوي براحتها وكمان تلحق تبرد لانها مش بتتقطع وهي ساخنه بتتهري فاانتي

راعي الموضوع ده وانتي بتعمليها .

وهنا بعد مااستوت ماشاء الله خست النص وده امر عادي 
عـرق اللحمـه البـاردة بـ طريقه جديدة وسهـله هتريحكِ ( كرنفـال فتكات للمـبدعات )

عـرق اللحمـه البـاردة بـ طريقه جديدة وسهـله هتريحكِ ( كرنفـال فتكات للمـبدعات )

اللحمـه الحمد لله استوت وتقدري تعرفي الموضوع ده بخله اسنان تحطيها فى العرق

لوطلعت نضيفه يبقي تمام كدة استوت قلنا ايه ؟؟ قلنا نسيبها لحد ماتبرد براحتها

وبعدين نقطعها

أدي اللحمـه بعـد ماقطعتها نشـوف كدة يافتـاكيتي 


عـرق اللحمـه البـاردة بـ طريقه جديدة وسهـله هتريحكِ ( كرنفـال فتكات للمـبدعات )

عـرق اللحمـه البـاردة بـ طريقه جديدة وسهـله هتريحكِ ( كرنفـال فتكات للمـبدعات )

عـرق اللحمـه البـاردة بـ طريقه جديدة وسهـله هتريحكِ ( كرنفـال فتكات للمـبدعات )

عـرق اللحمـه البـاردة بـ طريقه جديدة وسهـله هتريحكِ ( كرنفـال فتكات للمـبدعات )


للعضوة:Delicate lady

0 التعليقات:

إرسال تعليق

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More