دجاج مشوى بالخضار
دجاجة مغسولة ومقطوعة نصين بالطول واعملى شقوق فيها بالعرض فى الصدر
والورك
التتبيلة
بصلتين كبار اضربيهم فى الكبة مع ربع كوب ماء وحطى نص معلقة خل ورشة ملح
وفلفل عليهم واعصري البصل ارمى التفل وماية البصل
حطى عليها معلقة كبيرة بابريكا و معلقة مسطردة و رشة قرفة وكارى ونلح وفلفل
ورشة توم بودر وبهارات فراخ
و قلبتهم
ودعكت بيهم الدجاجة و سبتها فى التتبيلة ليلة او اقل شئ خمس ساعات و بعدين ممكن اشويها فى الفرن من تحت بس
على ١٨٠
واما تستوى شغلى الشواية واعملى فحمة
وممكن تحطى الخضار تحتها وبعدين تحطى الفرخة
(بطاطس و جزر و فلفل الوان و بصلة و طماطمية شرايح و ممكن كوسة بسلة)
وفوقهم الفرخة بتتبيلتها
ونص كوب ماية وعلى الماية ملح و فلفل وكمون عشان الخضار
وغطيته بفويل فى الفرن على ١٨٠درجة وبعد نص ساعة كشفت الفويل
وسبتها تتحمر
منقول شيف شمس الضحى
مواضيع تهمك :
0 التعليقات:
إرسال تعليق