تعديل

الخميس، 8 أكتوبر 2015

فراخ بالخضار فى الفرن



دجاج مشوى بالخضار
دجاجة مغسولة ومقطوعة نصين بالطول واعملى شقوق فيها بالعرض فى الصدر
والورك


التتبيلة


بصلتين كبار اضربيهم فى الكبة مع ربع كوب ماء وحطى نص معلقة خل ورشة ملح
وفلفل عليهم واعصري البصل ارمى التفل وماية البصل
حطى عليها معلقة كبيرة بابريكا و معلقة مسطردة و رشة قرفة وكارى ونلح وفلفل 
ورشة توم بودر وبهارات فراخ 
و قلبتهم
ودعكت بيهم الدجاجة و سبتها فى التتبيلة ليلة او اقل شئ خمس ساعات و بعدين ممكن اشويها فى الفرن من تحت بس
على ١٨٠



واما تستوى شغلى الشواية واعملى فحمة

وممكن تحطى الخضار تحتها وبعدين تحطى الفرخة
(بطاطس و جزر و فلفل الوان و بصلة و طماطمية شرايح و ممكن كوسة بسلة)

وفوقهم الفرخة بتتبيلتها

ونص كوب ماية وعلى الماية ملح و فلفل وكمون عشان الخضار
وغطيته بفويل فى الفرن على ١٨٠درجة وبعد نص ساعة كشفت الفويل
وسبتها تتحمر

منقول شيف شمس الضحى






مواضيع تهمك :

0 التعليقات:

إرسال تعليق

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More