تعديل

الأربعاء، 7 أكتوبر 2015

بيتزا السينابون

بيتزا السينابون بالخطوات
العحينه
كوبين دقيق
معلقه كبيره سكر ورشه ملح ورشه كربوناته
معلقه كبيرة خميرة فوريه معلقه صغيرة بيكنج بودر معلقتين كبار لبن بودر معلقتين زيت بيضايه معلقتين كبار خل معلقه عسل نحل والعسل ده بيطري معجنات نخلط مواد جافه مع دقيق منخول ونحط زيت وبيضه ونفركه كويس مع دقيق ونضيف خل والميا او لبن شويه بشويه لحد ما نوصل لعجينه طريه ومتماسكه ترتاح ربع ساعه ونقردها بشكل مربع بسمك رفيع ربع سم وندهنها كاتشب ونحط حشو بيتزا انا حشيت لانشون وزيتون وفلفل وجبنه رومي ومتزرايلا ولفيتها رول باحكام وقطعتها كل قطعه عرص انتين سم ورصيتها في صنيه مدهونه وخمرت نص ساعه ودهنتها كاتشب من برا ودخلتها الفرن ولما لستوت خالص طفيت تحت وخرجتها حطيت موتزاريلا وزيتون علي وشها ودخلتها تحت شوايه الجبنه تسيح
...............

.شيف شمس الضحى





منقول

0 التعليقات:

إرسال تعليق

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More