تعديل

الجمعة، 9 أكتوبر 2015

دجاج مشوى بالسفن أب




دجااج مشوي بالسفن اب

 
السفن.اب بيطريهااااوبيخلي طعمها روووعه وبيحمرهااا
فرخه غسلتها تمام ونقعتها في خل .ليمون 


جهزت التتبيله



بصله طمطمايه قرن فلفل اخضر علبه زبادي معلقتين خل وضربت كلو في خلاط وحطيت بهارات ملح (فلفل اسود معلقه كبيرة بابريكا بشرة.




 رشه لون زعفران بهارات دجاج بتيجي من العطار .

رشه حبهان مطحون .كسبرة ناشفه)
 وتبلت الفرخه وعملت فيها فتحات بسكينه من جوا وبرا عشان تشرب التتبيله

علبه كانز سفن اب خدت منها نص كوب وحطيته علي الفرخه


 وتتبيلله هتشوفي فوران نسيب الفرخه بتتبيلتها اقل حاجه اربع ساعات
ونجيب صنيه نحط فيها التتبيله وشويه سفن ربع كبايه ونكمل علبه الكانز.



ميا فوق السفن ونحط الفرخه فوقها ونزود الصنيه ميااا عشان متنشفش تحتها وندخلها الفرن
النار وسط ومن تحت بسسسس بتاخد ساعه وربع


تطلعيها تفتحيها بالمقص وترشي فيها ملح اسود .اعصري نص ليمونه وحطي فحمه في ورقه فويل فويلفي قلب الفرخه وطشيهابزيت تاخد ريحه الفحم وشيلي الفحمه وغلفي الفرخه بفويل خمس دقايق تطرا اكتر وبالهنااااااا



شمس الضحى



0 التعليقات:

إرسال تعليق

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More